Banden

Met de juiste banden zuinig en veilig op weg.

Top klasse bandenleverancier in Hilversum

Bent u op zoek naar een bedrijf die de beste autobanden kan leveren die precies afgestemd zijn op uw wensen? Kom dan bij ons langs in Hilversum. Wij zijn de autobandenspecialist die een deskundig advies kan geven voor de beste autoband voor elk seizoen. Wij leveren winterbanden die u veilig op pad kunnen sturen in de winter en zomerbanden die ervoor zorgen dat u in een zomerse bui nog steeds de beste grip heeft.

Wij leveren vrijwel elk bekend merk en kunnen u garanderen dat de montage op een deskundige manier verzorgd zal worden en dat uw auto perfect is uitgelijnd zodat u zo min mogelijk slijtage zult krijgen aan uw zomerbanden en winterbanden.

Met de juiste banden zuinig en veilig op weg

Met de juiste banden zuinig en veilig op weg

Zomerbanden en winterseizoenbanden zijn eigenlijk onmisbaar om tijdens deze seizoenen veilig de weg op te gaan. In veel landen, zoals Duitsland en Oostenrijk, is het zelfs verplicht om in de winter op goedgekeurde winterseizoenbanden te rijden. Krijgt u in de winter een ongeval in deze landen met een auto met zomerbanden dan bent u aansprakelijk. Uiteraard wil niemand het zover laten komen. Winterbanden zijn een stuk veiliger met veel regen en sneeuw. In die sneeuw kan iedereen het enorme verschil merken tussen een winterseizoenbanden en een zomerband.

Slijtage voorkomen aan uw banden

Om slijtage aan het rubber te voorkomen zijn er een aantal zaken belangrijk. In de eerste plaats is het belangrijk dat u niet met een winterband in de zomer gaat rijden. De winterband zal snel onder deze omstandigheden onnodig snel slijten. Maar er zijn andere oorzaken waardoor het rubber sneller slijt.

Een verkeerde montage, onvoldoende spanning en verkeerde uitlijning van de auto kan ook onnodig veel slijtage veroorzaken.

Aarzel niet en kom langs voor een advies

Bent u op zoek naar een autobandenleverancier in Hilversum en omstreken die een professioneel advies kan geven en de banden kan leveren voor de beste prijs? Kom dan bij ons langs. Wij leggen u exact uit wat de voordelen zijn van de verschillende autobanden en kunnen u een voorstel doen voor de juiste zomerbanden of winterseizoenbanden voor uw auto. Wij geven u ook het beste advies om ervoor te zorgen dat uw autobanden niet sneller slijten dan nodig is en wij zorgen ervoor dat ze op de juiste manier worden gemonteerd.

DHZ Autoservice

APK keuring € 29,95 all-in

APK service
Winterbanden
Grote beurt
Airco service
Duurzaam

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Autogarage Hilversum

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over DHZ autoservice of heeft u bepaalde vragen die u wilt stellen? Neem dan contact met ons op via 035-631 73 18 of vul ons contactformulier in.