APK Hilversum

APK Hilversum, APK station, APK is voor uw eigen en andermans veiligheid.

De Algemene Periodieke Keuring is verplicht

Elk slachtoffer in het verkeer is er een teveel. Het is daarom belangrijk dat mensen rondrijden in een veilige auto. Onderhoud is hierbij uiteraard onmisbaar. Om deze reden is in Europa de APK ingevoerd. Jaarlijks of om het jaar moet een voertuig worden nagekeken. Het is afhankelijk van bepaalde factoren of dit vanaf het derde of vierde levensjaar verplicht is. Verzuimen mensen deze plicht, dan riskeren zij een boete. Naast het aspect van veiligheid is een APK Hilversum en omstreken ook van belang vanwege milieuaspecten.

APK Hilversum

Wat houdt de APK Hilversum eigenlijk in?

Tijdens de keuring wordt gekeken naar de volgende onderdelen:

  • De banden. Deze mogen niet beschadigd zijn.
  • De motor. Er wordt gekeken naar het geluid van de motor, het brandstofsysteem, de motorsteunen, de bedrading en de accu.
  • Bij dieselmotoren wordt ook gekeken naar de uitstoot van roet en bij benzinemotoren naar de uitstoot van CO2.
  • De verlichting. Alle lampen dienen perfect in staat te zijn en uitstekend te werken.
  • Kentekenplaat. De kentekenplaten moeten goed zichtbaar zijn en goed bevestigd zijn. Ook wordt gecheckt of het kenteken op het voertuig overeenkomt met het bijbehorende kentekenbewijs.
  • Spiegels. Deze moeten onbeschadigd zijn.
  • Ruiten. Er mogen geen beschadigingen zichtbaar zijn. Uiteraard moet er een goed zicht op de weg zijn. Ook wordt gecontroleerd of de ruitenwissers geen strepen achterlaten op het raam.

Goedkope APK Hilversum

Waarschijnlijk zit u helemaal niet te wachten op een keuring. Autorijden is erg fijn, maar de kosten die er vaak aan verbonden zijn, zijn minder prettig. Omdat er toch niet onderuit te komen is, kunt u het beste kiezen voor een goedkope APK Hilversum. Een boete riskeren is tenslotte een minder goede optie. De kosten voor de APK bestaan uit twee delen, namelijk de kosten voor de uitvoering van de keuring en de kosten om uw auto af te melden bij de RDW. Ook dit laatste is absoluut verplicht en regelen wij voor u. Maak een afspraak voor een goedkope APK Hilversum voordat de vervaldatum is verlopen en wij staan voor u klaar. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de APK-keuring volgens de geldende normen zal worden uitgevoerd.

DHZ Autoservice

APK keuring € 29,95 all-in

APK service
Winterbanden
Grote beurt
Airco service
Duurzaam

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Autogarage Hilversum

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over DHZ autoservice of heeft u bepaalde vragen die u wilt stellen? Neem dan contact met ons op via 035-631 73 18 of vul ons contactformulier in.