Airco onderhoud

Warm of koud, het is prettig om te weten of uw airco nog goed functioneert.

Airco specialisten

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt bovendien in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkende te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk, daarnaast voorkomt het onnodige schade aan uw auto. Autogarage Hilversum heeft een speciaal onderhoudsprogramma voor airco’s, uitgevoerd door onze Airco-specialisten.

Airco onderhoud

Voor de zomermaanden maar ook de winterperiode is het heerlijk de airco weer aan te kunnen zetten, zeker met een lange rit. Dan wil je graag dat deze het weer goed doet en geen muffe luchtjes blaast. Wij zorgen voor een compleet onderhoud aan de airco tot aan het afvullen toe. Dan kun je met een lekkere temperatuur in de auto de warme zomermaanden in of zonder beslagen ramen de winter door.

In onze airco garage is het uitgangspunt altijd dat we eerst zelf een diagnose stellen, voordat we aan een reparatie of vervanging beginnen.

Bel of mail voor afspraak!

DHZ Autoservice

APK keuring € 29,95 all-in

APK service
Winterbanden
Grote beurt
Airco service
Duurzaam

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Autogarage Hilversum

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over DHZ autoservice of heeft u bepaalde vragen die u wilt stellen? Neem dan contact met ons op via 035-631 73 18 of vul ons contactformulier in.